NIAZ Qmentum uitreiking 2000x510 IMG 3246.JPG
Stem op Triora voor de NIAZ-jaarprijs 2018

Stem op Triora voor de NIAZ-jaarprijs 2018

Eind juni behaalde Triora, als eerste verslavingszorginstelling in Nederland, de NIAZ-Qmentum accreditatie voor haar kwaliteitssysteem. Elk jaar gaat het NIAZ (Nederlandse Instituut voor Accreditatie in de Zorg) op zoek naar een geaccrediteerde organisaties, die een voorbeeld van verhoging van de kwaliteit en veiligheid hebben ingevoerd, dat aantoonbaar bijdraagt aan betere zorg voor de patiënt/cliënt. De winnaar van de NIAZ Jaarprijs 2018 ontvangt een plaquette én een cheque van € 10.000.

Help Triora om winnaar te worden van de NIAZ jaarprijs. U kunt hier uw stem uitbrengen.

De inzending voor de NIAZ jaarprijs van Triora heeft betrekking op: ‘De ontwikkeling van ervaringsdeskundigheid als belangrijke voorwaarde voor “patient centered care” binnen Triora’. Triora, toen nog Mirage, was een van de eerste instellingen in Nederland die ervaringsdeskundige behandelmedewerkers in het team opnamen. De inzet van hun ervaringen is een belangrijk behandel- en begeleidingsonderdeel binnen het Triora Model. De integratie van ervaringsdeskundigheid draagt aantoonbaar bij aan het herstel van de patiënten en hun naasten. Bekijk de gehele inzending van Triora voor de NIAZ-jaarprijs.

De gehele maand september kunnen medewerkers, patiënten en anderen digitaal stemmen op het voorbeeld van hun keuze; hieruit volgen vijf nominaties. De vakjury selecteert in deze periode ook vijf voorbeelden. Op 15 oktober worden de genomineerden bekend gemaakt door NIAZ en op 13 november verzorgen de genomineerden een presentatie tijdens de NIAZ Jaarprijsdag. Een jury van patiënten/cliënten nomineert de winnaar. De directeur van het NIAZ reikt de prijs uit.

Wilt u ook dat Triora de NIAZ jaarprijs wint als eerste verslavingszorginstelling in Nederland én als een van de eerste verslavingszorginstelling die ervaringsdeskundigheid inzette? Breng uw stem uit gedurende de maand september. Stem op Triora!

Uitreiking NIAZ Qmentum Triora 848x565 IMG 3246.JPG


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem