Anonieme Alcoholisten
Stel een behandeling voor verslaving niet uit vanwege corona

Stel behandeling van uw verslaving niet uit!

Veel (huis)artsen en specialisten trekken aan de bel, omdat zij merken dat veel mensen hun huisarts niet meer of pas veel later raadplegen voor niet-corona gerelateerde klachten. Dit is niet zonder risico, ook in deze coronatijd is het belangrijk uw hulpvraag voor verslaving niet uit te stellen. Uw huisarts en onze Triora specialisten verlenen u graag de hulp die u nodig heeft, ook in deze coronatijd! De boodschap die artsen en specialisten willen geven: “Laat uw eigen gezondheid voorop staan en stel noodzakelijke zorg niet uit”.

De coronatijd kan juist een moment zijn om bepaalde klachten, welke u normaal gesproken niet direct zou aanpakken vanwege werk, studie of andere zaken, aan te pakken. Zeker een verslaving is iets wat goed te behandelen is en wat u juist in deze tijd wellicht in alle rust en privacy kunt doen. Als u momenteel thuis bent en niet kunt werken ligt een (stille) verslaving op de loer en kan gebruik snel uitlopen tot misbruik of komt juist nu aan het licht dat u gebruik eerder neigt naar misbruik. U kunt er dan voor kiezen om juist nu u even geen werk en andere (sociale) activiteiten heeft een behandeling voor verslaving te starten. Ook als u thuis bent, maar nog wel werk heeft, kunt u makkelijk met een behandeling starten, via onze online therapie op poliklinische basis.

Ook bij terugval is dit het geval

In deze rare en voor sommigen toch ook wel stressvolle tijd is het ook makkelijker om terug te vallen in oude gewoontes. Dit geldt ook voor verslaving. Het kan zijn dat u al in herstel was van uw verslaving, maar dat de coronacrisis ervoor heeft gezorgd dat u bent terug gevallen en weer last heeft van uw verslaving. Ook dan is het belangrijk om vroegtijdig aan de bel te trekken en de situatie niet te laten verslechteren. Voordat het van kwaad tot erger gaat kunt u voor uw eigen gezondheid kiezen en de huisarts vragen u opnieuw, maar dan voor een verkorte 28-dagen behandeling, naar Triora te laten verwijzen. 

Wat als u niet langer meer wilt uitstellen?

Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het is om de eerste stap te zetten en hebben enorm veel respect voor mensen die deze stap durven te zetten. Het enige wat wij van u nodig hebben is een verwijsbrief van de huisarts, voor Specialistische GGZ, gericht aan Triora. U kunt uzelf met deze verwijsbrief aanmelden voor onze behandeling voor verslaving. Samen met ons professionele team met veel ervaringsdeskundige medewerkers helpen wij u op weg naar een verslavingsvrij bestaan! Triora biedt klinische zorg en poliklinische (online) zorg en deze zorg wordt volledig vergoed door de zorgverzekering. Twijfelt u of uw gedrag problematisch is en of u last heeft van een verslaving? Doe dan nu gratis en vrijblijvend onze online verslavingstest. U krijgt direct een eerlijk resultaat.

Stel behandeling niet uit corona


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem