+31 (0)88 358 37 41

Sneak preview opnames Samen Sterk

Dinsdag 31 januari zijn er opnames gemaakt in de kliniek van Triora voor het tv programma Samen Sterk van SBS 6. 

In Samen Sterk is te zien hoe in Nederland de zorgverlener en patiënt samen sterk kunnen staan. Elke week wordt een ander thema binnen de zorg uitgelicht om zo een totaalbeeld te geven.

Het item van Triora gaat over het familieaanbod. Triora biedt al jaren hulp aan familie, partners en andere belangrijke naasten van verslaafden. Niet alleen degenen die bij ons werken aan hun herstel, maar ook de partner en het gezin kunnen wel wat ondersteuning gebruiken. 

Een sneak preview van de opnames is te zien via Facebook, in het fotoalbum: 'The making of Samen Sterk SBS 6'. Zaterdag 25 februari en zondag 26 februari wordt het item van Triora uitgezonden.

Sneak preview opnames Samen Sterk
Category: Algemeen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving