Team header 2000x510 DSCF3685.JPG
Een fotoreportage van Triora's 15e reünie op vrijdag 25 mei 2018

Reünie Triora 2018

Vrijdag 25 mei 2018: de vijftiende reünie van Triora. Een speciale editie vanwege het 15 jarig bestaan van Triora. Zoals gewoonlijk met alle Trioranen in de kerk aan de Monsterseweg 75.

Het team van Triora is al vanaf 17:00 uur bezig met alle voorbereidingen en geniet gezamenlijk van een maaltijd, voordat de reünie van start gaat.

Eten medewerkers Triora

18:30 uur: Michel Odufré, bedenker van het Triora Model en onze manager bedrijfsvoering Natascha Huige staan klaar om iedereen welkom te heten en naar binnen te verwijzen.

Michel en Natascha

Binnen staan onze barista’s van de Koffiefiets uit Houten al klaar om iedereen te ontvangen met een heerlijk kopje koffie naar keuze. Samen met de brownies van B Cooking een aangenaam welkom.Barista's van de KoffiefietsManon en Michele

19:00 uur: zoals iedereen gewend is wordt het programma officieel gestart door Triora’s oprichter Michel Odufré. Dit jaar geeft Michel een bijzondere speech waarin hij aandacht besteed aan het 15 jarig bestaan.

Triora 15 jaar

De reünie is een feest, maar Michel staat ook stil bij het afgelopen jaar en alles wat er is gebeurt. Daarbij ook speciale aandacht voor het verlies van onze collega Bert Piët. Na het KMW ook aandacht voor het nieuwe leven en een speciaal begrip: ‘Ubuntu’: ‘Ik ben, omdat wij zijn’.

Bert Piët

De officiële opening door Michel maakt plaats voor een moment waarin alle Miragisten en Trioranen met elkaar kunnen bijkletsen onder het genot van koude hapjes verzorgd door onze kok Ed. Iedereen kan ook ter herinnering met elkaar op de foto in de speciale photobooth.

PhotoboothPhotobooth

20:00 uur: de countdown onder leiding van collega Marco. Altijd een bijzonder moment voor zowel (oud-)patiënten als medewerkers van Triora. Terug tellen vanaf 15 jaar, naar een aantal dagen clean en sober. De eerste mensen die het podium betreden zijn ervaringsdeskundigen werkzaam bij Triora. Aan het eind staat het hele podium vol is en iedereen klapt enthousiast voor elkaars behaalde ‘mijlpaal’.

Countdown

21:00 uur: iedereen kan nog een extra kop koffie nemen, een lekkere snack of een grappige foto maken en bijpraten met elkaar.

PhotoboothPhotobooth

Op onze vijftiende reünie zijn ongeveer 150 Trioranen aanwezig geweest die wij allemaal ontzettend willen bedanken voor hun komst. Wij hopen dat jullie net zo hebben genoten als wij en wij hopen jullie volgend jaar bij de 16e reünie graag weer terug te zien!

Teamfoto 848x565 DSCF3685.JPG


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem