+31 (0)88 358 37 41
Reünie Triora, vrijdag 19 mei 2017

Reünie Triora 2017

Vrijdag 19 mei 2017: de jaarlijkse reünie van Triora. De veertiende reünie op rij en voor het eerst als ‘Triora’. Onze collega’s van Triora Alicante vieren tegelijkertijd hun allereerste reünie.

Reünie Triora 2017

Reünie

De reünie is terug in de kerk aan de Monsterseweg 75. Door een verbouwing aan de kerk is de akoestiek van de kerk sterk verbeterd wat een mooie bijdrage is aan een succesvolle avond. 

Brownies B cooking
Manon, Petra, Marike

18:30 uur: ons team, koffie, thee, snacks en een speciale lekkernij van B Cooking staan klaar om (oud-)patiënten te ontvangen. 

Michel Odufré

19:00 uur: start van het officiële programma. Michel Odufré heet iedereen van harte welkom en staat stil bij alle bijzondere momenten van Triora in het afgelopen jaar. Highlights uit zijn speech: de nieuwe naam Triora, een ‘Meaningful Life’ en de buitenlandse ontwikkelingen. 

Trioranen

Michel maakt de naam voor oud-patiënten van Triora bekend. Oud-patiënten van Mirage noemen zichzelf ‘Miragisten’. ‘Trioranen’ is de nieuwe naam.

Bert Piët

19:30 uur: Bert Piët neemt het stokje over van Michel en gaat verder met een open meeting. Aanwezigen delen prachtige verhalen over het thema: ‘Body, Mind and Soul’.

Countdown

20:00 uur: de countdown. Altijd een bijzonder moment voor zowel (oud-)patiënten als medewerkers van Triora. Bert Piët verzorgt de countdown. Hij telt de cleanjaren af: '...En wie is er clean en sober sinds tien jaar?...'. Drie aanwezigen stappen het podium op onder luid applaus. Uiteindelijk stappen de laatste twee mensen het overvolle podium op, zij zijn één dag clean en krijgen een staande ovatie. #kippenvelmomentje

Hapjes
Hapjes

21:00 uur: tijd om bij te praten en te genieten van de heerlijke hapjes van onze collega Edwin Veen.

Team Triora

Wij hopen dat iedereen net zo genoten heeft van de avond als wij en we bedanken iedereen voor het komen. Wij kijken ernaar uit jullie volgend jaar weer te zien bij onze vijftiende reünie!


Category: Algemeen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving