Bedankt voor jullie komst bij Triora’s 16e reünie

Bedankt voor jullie komst bij Triora’s 16e reünie

Vrijdag 24 mei 2019 was Triora’s 16e reünie. De 16e reünie van Triora was één van de drukst bezochte reünies in tijden en de sfeer was erg goed. Het is mooi om te zien dat er zoveel Trioranen bij elkaar zijn gekomen en dat herstel samen gevierd is.

Ook voor het Team van Triora was dit een van de edities die qua organisatie het meest ‘vlekkeloos’ is verlopen. Het reünie project team bestaande uit Stella, Marjolijn, Fenneken en Sarissa was al weken in de weer met de voorbereidingen en begonnen 24 mei in de ochtend om 11:30 uur om alles voor de dag zelf gereed te maken en klaar te zetten in de kerk. Ondertussen in de keuken zijn Ed, Suus en andere Trioranen bezig geweest met het verzorgen van de hapjes.

Reunie Triora

Na alle voorbereidingen en voordat het feest van start kon gaan is het team eerst om 17:00 uur met elkaar gaan eten in de kerk.

Reunie TrioraReunie TrioraReunie Triora

Vanaf 18:30 was de aftrap van de reünie, iedereen is ontvangen met een heerlijke kop koffie van de Koffiefiets uit Houten en zelfgemaakte brownies van Manon, van BCooking!

Reunie TrioraReunie Triora

Om 19:00 uur begon het officiële programma. Michel Odufré opent de avond met zijn openingsspeech en Stella introduceert de andere activiteiten van de avond.

Reunie Triora

De countdown, die om 20:00 uur startte, was zoals gewoonlijk het hoogtepunt van de avond. Het is altijd een bijzonder moment voor zowel (oud-)patiënten als medewerkers van Triora. Terug tellen vanaf 16 jaar, naar een aantal dagen clean en sober. De eerste mensen die het podium betreden zijn ervaringsdeskundigen werkzaam bij Triora. Aan het eind staat het hele podium vol is en iedereen klapt enthousiast voor elkaars behaalde ‘mijlpaal’.

Reunie Triora

Na de countdown was er nog voldoende tijd om met elkaar na- en bij te praten onder het genot van alle hapjes en drankjes. Ook was er nog voldoende ruimte om een muziekkaartje in te vullen en te laten weten welk nummer inspireerde tijdens herstel (we zijn deze nog allemaal aan het verzamelen en op een later tijdstip zullen we deze delen met iedereen).

Daarnaast kon iedereen bij Fabiënne meehelpen aan een kunstwerk voor- en door Trioranen die in de hal van de kliniek opgehangen wordt. Iedereen mocht een kaartje invullen met een reactie op de vraag: ‘What makes a meaningful life?’. Het kunstwerk zal de komende weken voorbereid worden om opgehangen te gaan worden in de kliniek en hier zullen wij natuurlijk ook foto’s van delen als het zo ver is!

Reunie Triora

Wij willen iedereen die bij de reünie aanwezig was bedanken! Wij hopen dat jullie net zo hebben genoten als wij en wij hopen jullie volgend jaar bij de 17e reünie weer terug te zien!

Bedankt voor jullie komst bij Triora’s 16e reünie

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem