Martha en Yolanda
Patiëntenstop voor VGZ verzekerden

Patiëntenstop voor VGZ verzekerden

Parnassia Groep heeft het zeer moeilijke besluit moeten nemen om mensen met een zorgverzekering van VGZ of één van haar merken per 6 december 2019 niet meer in behandeling te nemen. De patiëntenstop geldt voor de volgende merken van Parnassia Groep: IndigoYouzi-psyPsyQTrioraBrijderParnassiaAntesBavo Europoort en Fivoor.​

Door de vele miljoenen die VGZ niet wil betalen voor de zorg van Parnassia Groep aan VGZ verzekerden, is het voor ons niet langer verantwoord is om te blijven behandelen. De patiëntenstop geldt voor 2019. Ook voor 2020 is er helaas nog geen contract afgesloten. Dit betekent dat u als VGZ-verzekerde vooralsnog ook in 2020 niet bij ons terecht kunt voor een behandeling. 

Voor de meest actuele informatie over de patiëntenstop verwijzen wij u naar de website van Parnassia Groep. Hier leest u welke gevolgen een patiëntenstop voor u of uw naaste heeft.

hard voor zinnige zorg groot blauw hart


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem