Nieuwsbrief Triora september 2018

Nieuwsbrief Triora september 2018

In de nieuwsbrief van september: Peter over zijn verslaving en werk bij Triora, nieuwe vacatures en de NIAZ-jaarprijs

Bekijk hier de nieuwsbrief van september 2018.

Sinds begin 2018 is Peter terug op het oude nest bij Triora als behandelaar in de kliniek en op de poli's. 'Het was voor het eerst in drieëntwintig jaar dat ik twee weken nuchter en clean was'. Peter was ooit zelf patiënt bij Mirage, werkte daar drie jaar en nu is hij weer als behandelaar bij Triora (voorheen Mirage) aan de slag. Lees het ervaringsverhaal van Peter over zijn verslaving en werk bij Triora. 

Nieuwsbrief Triora september 2018

Elk jaar gaat het NIAZ (Nederlandse Instituut voor Accreditatie in de Zorg) op zoek naar een geaccrediteerde organisatie die een voorbeeld dat aantoonbaar bijdraagt aan betere zorg voor de patiënt/cliënt is. Help Triora om winnaar te worden van de NIAZ jaarprijs. Breng hier uw stem uit op de inzending van Triora. 

Triora heeft twee nieuwe vacatures: GZ-psycholoog en gastheer/gastvrouw. Bekijk alle vacatures

Wilt u de eerstevolgende nieuwsbrief ontvangen? Abonneren op de nieuwsbrief.Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving