Nieuwsbrief Triora november 2018

Nieuwsbrief Triora november 2018

In de nieuwsbrief van november: verhalen over alcoholisme, nieuwe vacatures, iCAAD Amsterdam en Triora is genomineerd voor de NIAZ-jaarprijs 2018.

Bekijk hier de nieuwsbrief van november 2018.

Verhalen over alcoholisme: ieder verhaal is anders en er is geen kant-en-klare oorzaak of oplossing. Bekijk en lees de verschillende verhalen. 

Dinsdag 27 november 2018 presenteert psychiater en manager zorg Dr. Constant Mouton bij iCAAD Amsterdam. Constant Mouton is een van de hoofdsprekers en presenteert op het evenement over het diagnosticeren en behandelen van comorbide aandoeningen bij verslaving (dubbele diagnose). Het evenement is voor professionals en anderen die werken met patiënten in de GGZ en verslavingszorg. Meer over iCAAD Amsterdam

Nieuwsbrief Triora november 2018

Triora is genomineerd voor de NIAZ-jaarprijs 2018. Op dinsdag 13 november presenteren alle genomineerden hun inzending en wordt de winnaar uitgekozen.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's: een psychiater/manager zorg en een GZ-psycholoog. Bekijk alle vacatures

Wilt u de eerstevolgende nieuwsbrief ontvangen? Abonneren op de nieuwsbrief.Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving