Nieuwsbrief Triora mei 2018

Nieuwsbrief Triora mei 2018

In de nieuwsbrief van mei: Manon over haar verslaafde partner, de reünie, een artikel over Bert in de rubriek 'van wieg tot graf' en werken bij Triora. 

Bekijk hier de nieuwsbrief van mei 2018.

“Toen wij elkaar leerden kennen dronk hij al veel. In het begin van onze relatie had ik hier geen problemen mee, maar na een aantal jaar hoopte ik dat hij zou stoppen. Hij zei vaak “Morgen stop ik”, maar een dag later was hij alweer aan het drinken.” Manon vertelt haar ervaring over haar aan alcohol verslaafde partner. 

Vrijdag 25 mei is de jaarlijkse reünie van Triora. De reünie is voor (oud-)patiënten en hun partners. 

In de rubriek 'van wieg tot graf', van het AD Haagsche Courant, staat een artikel over onze collega Bert Piët: een rots in de branding voor talloze verslaafden.

Werken bij Triora? Wij zijn op zoek naar een psychiater/manager zorg en een keukenvrijwilliger. 

Wilt u de eerstevolgende nieuwsbrief ontvangen? Abonneren op de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief Triora mei 2018

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem