Header reunie.JPG
Nieuwsbrief Triora juni 2019

Nieuwsbrief Triora juni 2019

In de nieuwsbrief van juni: een fotoreportage van de reünie, gameverslaving als erkende ziekte, informatiemiddag voor verwijzers en de 'brief aan mijn verslaving' over bevrijding. 

Bekijk hier de nieuwsbrief van juni 2019. 

Vrijdag 24 mei 2019 was Triora's 16e reünie. Wij willen iedereen die is geweest bedanken voor de komst! De 16e reünie van Triora was één van de drukst bezochte reünies in tijden en de sfeer was erg goed. Het is mooi om te zien dat er zoveel Trioranen bij elkaar zijn gekomen en dat herstel samen gevierd is. Bekijk de fotoreportage. 

Reunie2019Header

De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) maakt bekend dat  gameverslaving vanaf  1 januari 2022 als erkende ziekte wordt opgenomen in de nieuwe Internationale statistische classificatie. Bekijk het hele nieuwsitem.

Een aantal keer per jaar organiseren wij bij Triora informatiemiddagen voor verwijzers en professionals over ons programma, onze werkwijze en om kennis te maken met de leden uit ons team. De eerstvolgende informatiemiddag voor professionals en verwijzers is op: woensdagmiddag 25 september.

De brief aan mijn verslaving over bevrijding gaat over een verslaving die al op 11 jarige leeftijd begon. 'Het wordt tijd dat onze wegen scheiden. Je had mij zo gevangen, maar nu ga ik mijzelf bevrijden.'

Wilt u de eerstevolgende nieuwsbrief ontvangen? Abonneren op de nieuwsbrief.Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem