Header reunie2.JPG
Nieuwsbrief Triora februari 2020

Nieuwsbrief Triora februari 2020

In de nieuwsbrief van februari: de uitnodiging voor Triora's 17e reünie, herinneringen van 17 jaar Triora, de brief aan mijn verslaving over 'macht' en de volgende informatiemiddag voor verwijzers. 

Bekijk hier de nieuwsbrief van februari 2020. 

Vrijdag 15 mei 2020 is de jaarlijkse reünie van Triora. Graag nodigen we onze (oud-)patiënten en hun partners uit voor onze jaarlijkse reünie. Wij hopen dat veel Trioranen aanwezig kunnen zijn. Wij verzoeken iedereen, indien mogelijk, zich aan te melden via de website. De officiële uitnodiging van de reünie. 

2020 Uitnodiging reunie 15 mei 2020 site 2

Vrijdag 7 februari 2020 j.l. was Triora's 17e verjaardag. Collega's vertellen hun leukste herinneringen.

'Ik heb altijd beseft dat jullie mij in jullie macht hadden'. 'Brief aan mijn verslaving' over 'Macht'.

Een aantal keer per jaar organiseren wij bij Triora informatiemiddagen voor verwijzers en professionals over ons programma, onze werkwijze en om kennis te maken met de leden uit ons team. Onze volgende informatiemiddag voor verwijzers is op donderdag 26 maart tussen 15:00 - 17:00 uur. Meer informatie over de verwijzersmiddag. 

Wilt u de eerstevolgende nieuwsbrief ontvangen? Abonneren op de nieuwsbrief.Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem