+31 (0)88 358 37 41
Nieuwsbrief Triora februari 2018

Nieuwsbrief Triora februari 2018

In de nieuwsbrief van februari: Marjolijn en Liesl, het overlijden van Bert Piët, Triora 15 jaar en de week van Zorg en Welzijn.

Bekijk hier de nieuwsbrief van februari 2018.

De tweelingzussen Marjolijn en Liesl begonnen in 2010 allebei hun weg naar herstel bij Triora. ”We hebben eigenlijk nu meer contact dan in de periode dat we samenwoonden.” De zussen hebben samen veel lol en zijn dankbaar voor hun herstel. Samen vertellen Marjolijn en Liesl over hun ervaring met alcohol en drugs

Vrijdag 16 februari is onze collega Bert Piët (65) onverwachts overleden. Pionier in ervaringsdeskundigheid; op een zinvolle en betekenisvolle manier werkte hij vanaf de begin jaren mee aan het Triora Model.

7 februari j.l. bestond Triora 15 jaar. Michel Odufré blikt terug op de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. 

Van 12 t/m 17 maart 2018 is de week van Zorg en Welzijn. Verschillende zorgbedrijven van Parnassia Groep openen hun deuren op zaterdag 17 maart 2018. Triora is aanwezig met een informatiestand in de kerk op Monsterseweg 75. 

Wilt u de eerstevolgende nieuwsbrief ontvangen? Abonneren op de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief Triora februari 2018

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving