Header 1500x510.JPG
Nieuwsbrief Triora december 2019

Nieuwsbrief Triora december 2019

In de nieuwsbrief van december: Triora's kerstgroet, de nazorggroep op dinsdag 31 december, samen alleen: een column over eenzaamheid en onze vacatures voor 2020. 

Bekijk hier de nieuwsbrief van december 2019.

Team Triora wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Ook in 2020 staan wij graag weer klaar voor alle mensen die last hebben van een alcohol-, drugs-, game- en gokverslaving en hun familie en naasten. 

Onze nazorggroepen van dinsdagavond 24 december en dinsdagavond 31 december komen te vervallen. Hiervoor wordt er eenmalig een nazorggroep op dinsdagochtend 31 december georganiseerd voor al onze poli en nazorg patiënten. Meer informatie over de nazorggroep op dinsdagochtend 31 december.

Samen alleen, een column over eenzaamheid geschreven voor collega Herman Ivo. In deze periode ervaren mensen eenzaamheid net wat 
sterker en wat is dat dan? 

Voor 2020 is Triora op zoek naar nieuwe collega's: een manager zorg en een behandelaar. Bekijk de openstaande vacatures

Wilt u de eerstevolgende nieuwsbrief ontvangen? Abonneren op de nieuwsbrief.

kerstkaart nl


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem