Nieuwsbrief Triora december 2018

Nieuwsbrief Triora december 2018

In de nieuwsbrief van december: Triora's kerstwens met terugblik over 2018 en vooruitblik naar 2019, boeken over verslaving en speciale meetings tijdens kerst en oud en nieuw. 

Bekijk hier de nieuwsbrief van december 2018.

Triora wenst iedereen prettige feestdagen en een meaningful 2019. Bekijk onze terugblik over 2018 en vooruitblik naar 2019.

Al eerder in de columns van Triora het thema verslaving en films, nu het thema verslaving en boeken. Bekijk Triora’s lijst met boeken over verslaving.

Kerst wordt gezien als ‘the most wonderful time of the year’, maar wat als je in herstel bent van verslaving? Bekijk de lijst van speciale meetings tijdens kerst en oud en nieuw voor mensen in herstel van verslaving.

Wilt u de eerstevolgende nieuwsbrief ontvangen? Abonneren op de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief Triora december 2018

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving