Nieuwsbrief Triora augustus 2019

Nieuwsbrief Triora augustus 2019

In de nieuwsbrief van augustus: een interview met onze collega Tjeerd, de Dag van Herstel, Triora's herstelmuziek en de brief aan mijn verslaving over 'Een les'.  

Bekijk hier de nieuwsbrief van augustus 2019. 

Tjeerd werkt sinds eind 2018 bij Triora als klinisch begeleider. Een week nadat Tjeerd bij Triora kwam werken kreeg hij een hartstilstand, waardoor zijn levensstijl 360 graden is gedraaid en wat hij nu inzet in zijn werk bij Triora. Lees Tjeerd zijn verhaal

Op zaterdag 14 september 2019 organiseert LEF Magazine de derde Dag van Herstel in Congrescentrum 1931 in Den Bosch en Triora is ook aanwezig!

Nieuwsbrief Triora augustus 2019

Triora's herstelmuziek op Spotify: Recovery songs, Triora's playlist. Muziek over verslaving en herstel

'Ik zet je uit mijn levenstrein en de trein gaat weer verder'. De brief aan mijn verslaving gaat deze keer over de drang om cocaïne te willen roken. Lees de brief aan mijn verslaving over: 'Een les'

Wilt u de eerstevolgende nieuwsbrief ontvangen? Abonneren op de nieuwsbrief.Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem