+31 (0)88 358 37 41
Nieuwsbrief Triora augustus 2017

Nieuwsbrief Triora augustus 2017

In de nieuwsbrief van augustus: een interview met Bart, Triora in Italië, de zomerspecial van ForYou Magazine met 8 signalen die kunnen wijzen op verslaving en Dr. Mark Burdick over expats en verslaving.

Bekijk hier de nieuwsbrief van augustus 2017.

'Ik heb meegewerkt aan het opzetten van het Triora Model, met modules als RET, SVT en TVP.' Bart werkt al vanaf het prille begin bij Triora en vertelt zijn verhaal

Triora, niet onze mooie kliniek, maar een mysterieus dorpje in Italië, waar je je eeuwen terug in de tijd waant. Triora staat nog altijd bekend als Paese delle Streghe, het ‘dorp van de heksen’. 

Nieuwsbrief Triora augustus 2017

Tijdens de zomermaanden een verhoogd risico op een verslaving. In de zomerspecial van ForYou Magazine staat een artikel van Triora met 8 signalen die kunnen wijzen op een verslaving. 

Zijn expats vatbaarder voor verslaving? Lees Dr. Mark Burdick zijn artikel over expats en verslaving

Wilt u de eerstevolgende nieuwsbrief ontvangen? Abonneren op de nieuwsbrief.


Category: Algemeen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving