Verslaving mijn beste vriend 2000x510
Nieuwsbrief Triora april 2019

Nieuwsbrief Triora april 2019

In de nieuwsbrief van april: een nieuw item in de Triora nieuwsbrief: 'brief aan mijn verslaving', de uitnodiging voor de reünie en een nieuwe vacature. 

Bekijk hier de nieuwsbrief van april 2019. 

Er is een nieuw item in de Triora Nieuwsbrief: 'Brief aan mijn verslaving'. Deze brieven zijn geschreven door patiënten uit onze kliniek gedurende de behandeling en zij hebben toestemming gegeven om deze anoniem te verspreiden ter inspiratie en motivatie. De eerste 'brief aan mijn verslaving' gaat over: 'Mijn beste vriend'

Vrijdag 24 mei 2019 is de jaarlijkse reünie van Triora. De reünie is voor (oud-)patiënten en hun partners. Het helpt ons heel erg wanneer iedereen die komt zich aanmeldt via het aanmeldformulier.

Triora is op zoek naar een ANIOS/arts om het multidisciplinaire team in Den Haag te versterken. Interesse? Solliciteer direct!

Nieuwsbrief header maart2019


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem