+31 (0)88 358 37 41
Nieuwsbrief Triora april 2017

Nieuwsbrief Triora april 2017

In de nieuwsbrief van april: de column over het thema van de reünie, een interview met Michel Odufré over de nieuwe naam, Wouter over zijn alcoholverslaving en Manon over haar verslaafde partner.

Bekijk hier de nieuwsbrief van april 2017.

'Als je wilt herstellen moet je op alle drie de fronten veranderen, groeien.' De column over Body, Mind & Soul, het thema van de jaarlijkse reünie.

Michel Odufré blikt terug op de naamswijziging. Hij vertelt meer over de naam Triora, Body, Mind & Soul, Meaningful Life en de buitenlandse ontwikkelingen. Lees het interview: 'Meaningful Life'.

Nieuwsbrief Triora april 2017

Wouter vertelt over zijn alcoholverslaving: 'Verslaving haalt absoluut je donkere kanten in je naar boven, daar ben ik van overtuigd.'

'Het bleek dat karaktertrekken van mij ook een rol hadden gespeeld bij het in stand houden van zijn verslaving.' Manon over haar verslaafde partner.

Wilt u de eerstevolgende nieuwsbrief ontvangen? Abonneren op de nieuwsbrief.


Category: Algemeen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving