28 dagen behandeling
Nazorggroepen gaan weer van start

Nazorggroepen Triora Den Haag en Haarlem weer van start

Vanaf de week van 27 juli hervatten wij onze face-to-face nazorggroepen in Den Haag en Haarlem. De nazorggroep in Den Haag vindt plaats op de donderdagavond van 19.00-20.30uur op het Johanna Triebelspad 10 in Den Haag. In Haarlem starten we weer op woensdagavond van 17.30-18.30uur op onze nieuwe locatie Schipholpoort 20.

De nazorggroep in Den Haag

Voorheen vond de nazorggroep plaats op onze kliniek aan de Monsterseweg 194. Voor uw veiligheid, die van onze patiënten en die van onze medewerkers zullen we de nazorggroep hervatten op het Johanna Triebelspad 10 in het voormalige Theehuis. Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 20 personen, zodat wij alle maatregelen m.b.t. Covid-19 van het RIVM kunnen waarborgen. De eerste groep zal plaatsvinden op donderdagavond 30 juli aanstaande.

De nazorggroep in Haarlem

De nazorggroep in Haarlem kunnen wij veilig faciliteren in hetzelfde gebouw als waar u uw ambulante behandeling volgt, of hebt gevolgd. Dit gebouw beschikt over ruimtes waar wij een groep met maximaal 10 personen kunnen bedienen. De eerste groep zal plaatsvinden op woensdagavond 29 juli aanstaande in ruimte 2.26.

Veilig en vertrouwd deelnemen aan uw nazorggroep

Wij hebben alle maatregelen getroffen om u in veilige omstandigheden te mogen ontvangen op onze locaties. één van de voorwaarden is dan ook dat u clean en nuchter verschijnt en dat u nog ingeschreven bent als patiënt bij Triora. Wij verzoeken u daarnaast om alle instructies van onze medewerkers op te volgen en zo bij te dragen aan het behouden van deze veiligheid.

Mocht u nog vragen hebben over dit bericht kunt u te allen tijde contact opnemen met Triora.

Nazorggroepen hervat


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem