Polikliniek
Meer mogelijkheden voor afspraken op locatie

Meer mogelijkheden voor afspraken op locatie

Nu de ‘anderhalvemetersamenleving’ meer vorm krijgt kunnen ook wij, net als bijvoorbeeld ziekenhuizen, weer meer mensen op onze ambulante locaties gaan ontvangen. 

Uiteraard ging onze zorg tijdens de corona uitbraak daar waar nodig gewoon door; in onze kliniek, telefonisch en online. Een groot aantal van de (ambulante) vestigingen van Parnassia Groep, waar ook Triora gebruik van maakt, is inmiddels geschikt om veilig mensen te kunnen ontvangen. Hierdoor kunnen ambulante, poliklinische, behandelafspraken langzamerhand ook fysiek op onze locatie(s) weer doorgaan met inachtneming van de anderhalve meter afstand en andere maatregelen conform de RIVM-richtlijnen. De eerste ambulante locatie van Triora die gereed is om weer mensen te ontvangen is onze polikliniek in Den Haag aan de Monsterseweg 65. De andere locaties zullen stuk voor stuk volgen en daarover volgt nader (persoonlijk) bericht.

Op afstand waar dat kan, fysiek waar dat nodig is

We blijven ook inzetten op online behandeling voor wie dat geschikt is. Ook nu blijft uiteraard de beperking van de verspreiding van het virus voorop staan en we willen de goede ervaringen die we hebben opgedaan met online behandelen blijven inzetten. Maar we merken ook dat er een groep patiënten is die tussen wal en schip dreigt te vallen, bij online en telefonisch behandelen, die onze zorg juist goed kan gebruiken. Voor hen wordt afspreken op een vestiging weer mogelijk gemaakt, denk bijvoorbeeld aan:

  • Patiënten die onvoldoende bereikt worden met digitale zorg;
  • Patiënten die ondanks de digitale zorg achteruitgaan;
  • Patiënten die minder herstellen dan verwacht zou mogen worden;
  • Patiënten die zelf aangeven een (sterke) voorkeur voor face-to-face behandeling te hebben en anders overwegen de behandeling niet te starten of te staken ondanks hun klachten;
  • Patiënten die onvoldoende digitaal vaardig zijn.

Uw behandeling; fysiek of digitaal?

Indien u binnenkort een ambulante behandelafspraak of intake gepland hebt staan met een van onze behandelaren, zal uw behandelaar of ons secretariaat met u afstemmen of uw behandeling fysiek, telefonisch of digitaal zal plaatsvinden. 

Onze behandelaren en/of ons secretariaat zal ter voorbereiding op de fysieke afspraak u voorzien van instructies met betrekking tot de te volgen corona maatregelen. 

Twijfelt u of uw afspraak telefonisch, digitaal of fysiek zal plaatsvinden? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)88 358 37 41. Ook als u andere vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met Triora.

Nieuws.JPG


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem