Verslaving
Korte wachttijden voor kliniek Triora

Kliniek Triora | Korte wachttijden

Kliniek

Ondanks alle maatregelen omtrent het coronavirus kunnen wij bij Triora onze zorg continueren. Bij deze laten wij dan ook graag weten dat Triora kliniek Den Haag op dit moment zeer korte wachttijden (van maximaal twee weken) heeft en dat u zich direct kan aanmelden voor een klinische verslavingsbehandeling na de detox fase.

Triora is een gespecialiseerde kliniek die hulp biedt bij verslaving, of het nu gaat om een alcohol, drugs-, game- of gokverslaving. Wij richten ons op volwassen van 21 tot 100 jaar met een eigen inkomen en een sociaal netwerk. Het Triora Model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel, en volledige abstinentie. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit, en werken volgens de principes van zelfhulp.

De opname is kortdurend: circa 7 weken. De moderne verslavingskliniek van Triora ligt in een rustige, bosrijke omgeving, vlak bij het strand in Den Haag.

Leven in de groep verslavingskliniek 500X225 IMG 0144 schoon.JPG

Vergoeding

Alle behandelingen bij Triora worden 100% vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering. Daarnaast hebben wij contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.

Hoe kan ik mijzelf / mijn patiënt snel aanmelden?

U kunt uzelf direct aanmelden via onze website indien u in het bezit bent van een geldige verwijsbrief van de huisarts. https://triora.nl/contact/aanmelden

Behandelaren van de Parnassia Groep kunnen patiënten aanmelden via de e-mail info@triora.nl met de persoonsgegevens en telefoonnummer van de patiënt of via de website: https://triora.nl/contact/aanmelden Als er een geldige verwijsbrief voor verslavingszorg in het lopende dossier aanwezig is, dan is deze ook geldig voor Triora.

Huisartsen en POH-GGZ’s kunnen middels Zorgdomein aanmelden, of ook via onze website: (https://triora.nl/contact/aanmelden). Het toevoegen van een geldige verwijsbrief, gericht aan de S-GGZ Triora en voorzien van een recente datum AGB-code en handtekening is dan wel een vereiste.

Voor meer informatie over de in- en exclusiecriteria verwijzen wij naar onze website: https://triora.nl/verwijzers/voor-wie-is-triora.Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem