Familieavond Michele
Dinsdag 1 september 2020 Informatieavond over verslaving

Informatieavonden Triora weer van start

Update 27 augustus 2020: Het maximaal aantal deelnemers voor de informatieavond van 1 september aanstaande is bereikt. U kunt zich hiervoor niet meer aanmelden. Uiteraard bent u wel van harte welkom op de eerstvolgende informatieavond medio november 2020. Wij zullen de aankondiging hiervoor weer communiceren via onze nieuwspagina en onze social media kanalen.

Vanaf 1 september aanstaande hervatten wij onze zes wekelijkse informatieavonden over verslaving in Den Haag. De informatieavond vindt plaats op dinsdagavond 1 september van 19.00-21.00uur in “het Theehuis” op het Johanna Triebelspad 10, 2553PS in Den Haag.

Deze avond is voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen met een verslaving. U bent welkom ongeacht of uw familielid of partner bij ons in behandeling is. Tijdens de informatieavond is er veel aandacht voor alcohol- en drugsverslaving en de invloed die dit heeft op de naaste omgeving.

Veilig en vertrouwd deelnemen aan onze informatieavond

Wij hebben alle maatregelen getroffen om u in veilige omstandigheden te mogen ontvangen op onze nieuwe locatie. Wij verzoeken u  om alle instructies van onze medewerkers op te volgen en zo bij te dragen aan het behouden van deze veiligheid.

Mocht u nog vragen hebben over dit bericht kunt u te allen tijde contact opnemen met Triora.

Informatie avond 7 december


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem