Martha en Yolanda
Zondag 12 mei: Dag van de Verpleging

Hart voor de GGZ

Zondag 12 mei a.s. vieren we de verjaardag van Florence Nightingale, ook wel de Dag van de Verpleging, waarbij aandacht wordt gevraagd voor de bijdrage van verpleegkundigen en verzorgenden aan de gezondheidszorg. Parnassia Groep staat hier jaarlijks bij stil. Deze keer met een eenmalige uitgave het magazine 'Hart voor de GGZ'. Met het magazine zet Parnassia Groep de collega’s in het zonnetje die elke dag klaar staan voor alle patiënten en naasten.

Het initiatief hiervoor kwam van de Verpleegkundige Advies Raad (VAR) binnen Parnassia Groep. Directe collega’s en collega’s uit het veld vertellen in het magazine hoe zij het werken binnen de GGZ ervaren, vertellen over verpleegkundig leiderschap, reflecteren op het vak en geven een kijkje in de toekomst. Stella, verpleegkundige en klinisch begeleider bij Triora, vertelt ook haar verhaal in het magazine.

Nieuwsgierig naar het magazine? Bekijk de interactieve pdf.

HartVoorDeGGZ.JPG

Hart Voor De GGZTriora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem