28 dagen behandeling
Nazorggroep Den Haag weer van start op 7 december

Face-to-face nazorggroep Den Haag weer van start op 7 december 2020

Op maandag 7 december gaat de nazorggroep in Den Haag weer van start

Na enkele weken onderbreking zal op maandag de face-to-face nazorggroep in Den Haag weer worden opgestart onder leiding van Michel Odufré. We hebben een nieuwe, grotere locatie gekozen, te weten de kerk aan de Monsterseweg 75, 2553RJ te Den Haag.

Aanvang: 19.00uur

Einde: 20.30uur

Haarlem

De nazorggroep in Haarlem zal voorlopig niet herstart worden. Indien hier meer nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we deze delen via onze website en Social Media kanalen.

Veilig en vertrouwd deelnemen aan uw nazorggroep

Wij hebben alle maatregelen getroffen om u in veilige omstandigheden te mogen ontvangen op onze locaties. één van de voorwaarden is dan ook dat u clean en nuchter verschijnt en dat u nog ingeschreven bent als patiënt bij Triora. Wij verzoeken u daarnaast om alle instructies van onze medewerkers op te volgen en zo bij te dragen aan het behouden van deze veiligheid.

Mocht u nog vragen hebben over dit bericht kunt u te allen tijde contact opnemen met Triora.

 

 

Behandeling Mirage Model 383X277 DSC 2603.JPG


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem