28 dagen behandeling
Nazorggroep Den Haag weer van start op 21 februari 2021

Face-to-face nazorggroep Den Haag weer van start op 18 februari 2021

Goed nieuws: Op donderdag 18 februari 2021 gaat de nazorggroep in Den Haag weer van start!

Na enkele weken onderbreking zal op donderdag de face-to-face nazorggroep in Den Haag weer worden opgestart onder leiding van Michel Odufré, Marion van Dam en Marco v/d Sande. De locatie is Johanna Triebelspad 10, 2553PS te Den Haag

Door de strenge corona maatregelen zijn we genoodzaakt het bezoek aan deze groep wat meer te structureren. Zo kunnen we namelijk een maximum van 15 deelnemers faciliteren. Vanaf heden is het een vereiste om je elke week, tijdens kantooruren, per whatsapp aan te melden bij Michel Odufre op nummer 06-22804455 als je wilt komen. Daarnaast willen wij je vragen om een mondmasker mee te nemen en ben je uiteraard klachtenvrij als je deelneemt.

Aanvang: 18.30uur

Einde: 20.00uur

Haarlem

De nazorggroep in Haarlem zal voorlopig niet herstart worden. Indien hier meer nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we deze delen via onze website en Social Media kanalen.

Veilig en vertrouwd deelnemen aan uw nazorggroep

Wij hebben alle maatregelen getroffen om u in veilige omstandigheden te mogen ontvangen op onze locaties. één van de voorwaarden is dan ook dat je clean en nuchter verschijnt en dat u nog ingeschreven bent als patiënt bij Triora. Wij verzoeken je daarnaast om alle instructies van onze medewerkers op te volgen en zo bij te dragen aan het behouden van deze veiligheid.

Mocht je nog vragen hebben over dit bericht dan kan je te allen tijden contact opnemen met Triora.

 

 

Behandeling Mirage Model 383X277 DSC 2603.JPG


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem