Bekijk de verhalen van een vijftal patiënten

Toos, Ben, Chris, Wijntje en Ted zijn ontwapenend, ontroerend, herkenbaar, dankbaar, blij en gelukkig met hun nieuwe leven.

Het zijn echte verhalen, van echte mensen, die raken. Toos, Ben, Chris, Wijntje en Ted vertellen openhartig over hun verslaving en opname bij Triora.

'Als ik toen niet besloten had om mezelf te laten helpen, dan had ik hier echt niet meer gezeten.' Toos vertelt over haar verslaving aan alcohol in de video: Toos over: 'dankbaarheid'.

'Ik vond het eigenlijk gewoon prettig dat ik eigenlijk gewoon een soort reset kreeg in mijn normale gedrag.' In de kliniek kreeg Ben door de juiste correcties, spelenderwijs, de juiste proporties weer terug. Ben over: 'je leven corrigeren'.

Bekijk de verhalen van vijf patienten

Chris: 'overgave, vertel het me maar...'. 'Zelf heb ik heel lang in ontkenning gezeten. Ik kan herinneren dat ik zelfs op straat woonde en dat ik dacht dat iemand die verslaafd was, dat was iemand die op straat leefde, onder een brug sliep en met een papieren zak met een fles alcohol deed. En zelfs sliep ik in een bootje dus zwierf ik ook over straat, maar ik was niet verslaafd.' Chris heeft erg lang ontkend dat hij een verslaving had. Na anderhalf jaar een excuus te zoeken om niet opgenomen te worden, liet Chris zich toch opnemen.

Wijntje zat erg diep in de drugswereld. 'Ik was inmiddels, van kwaad tot erger, uiteindelijk het meisje van een dealer geworden'. In de kliniek leerde Wijntje: 'Ik ben niet de enige'. 

Ted is 40 jaar lang verslaafd geweest aan alcohol. Door de opname in de kliniek heeft Ted: het juiste pad weer teruggevonden. 'Het is een ander leven geworden, een beter leven'.

Meer ervaringsverhalen over verslaving. De meest recente ervaringsverhalen verschijnen iedere 2 maanden in onze e-mail nieuwsbrief. Wilt u de eerstvolgende nieuwsbrief ontvangen? Abonneren op de nieuwsbrief. 


Category: Algemeen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem