Manon is Samen Sterk SBS 6

Manon vertelt ervaringsverhaal in Samen Sterk SBS6

De partner van Manon werd opgenomen bij Triora vanwege een alcoholverslaving. Manon vertelt haar ervaringsverhaal in de uitzending van Samen Sterk SBS 6.

In Samen Sterk is te zien hoe in Nederland de zorgverlener en patiënt samen sterk kunnen staan. Elke week wordt een ander thema binnen de zorg uitgelicht om zo een totaalbeeld te geven. 

Manon vertelt haar ervaringsverhaal over haar aan alcohol verslaafde partner. “Toen wij elkaar leerden kennen dronk hij al veel. In het begin van onze relatie had ik hier geen problemen mee, maar na een aantal jaar hoopte ik dat hij zou stoppen. Hij zei vaak “Morgen stop ik”, maar een dag later was hij alweer aan het drinken.”

Bekijk het tv-item van Samen Sterk en het ervaringsverhaal: 'Een verslaafde partner: Manon de Bie'

Manon vertelt ervaringsverhaal in Samen Sterk SBS6
Category: Algemeen

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem