+31 (0)88 358 37 41
Een rots in de branding voor talloze verslaafden

Een rots in de branding voor talloze verslaafden

In het AD Haagsche Courant van woensdag 28 maart staat een artikel over onze collega Bert Piët. In de rubiek 'van wieg tot graf' vertellen nabestaanden het verhaal achter een overlijdensbericht.

Vrijdag 16 februari is onze collega Bert Piët (65) onverwachts overleden. Journaliste Nicolette van der Werff heeft aan de hand van een interview met onze collega Bert Versteeg een prachtig eerbetoon aan Bert Piët geschreven.

'Als ervaringsdeskundig psycholoog kon hij zich inleven in een aan de cocaïne verslaafde tandarts of een bijstandsmoeder met een drankprobleem. Hij was open, eerlijk en behoorlijk revolutionair.'

Het volledige interview in het AD: 'Een rots in de branding voor talloze verslaafden' geschreven door Nicolette van der Werff (interview opent in een nieuw tabblad). 

Een rots in de branding voor talloze verslaafden

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving