Meer over onze behandelvormen tijdens de corona crisis

Triora’s behandelingen gaan door

De maatregelen die vanwege het coronavirus worden genomen, drukken een enorme stempel op ons dagelijks handelen. Nu de komende weken alle scholen dicht zijn en er wordt opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken, krijgt Triora veel vragen over het doorgaan van afspraken.

Vooralsnog, heeft Triora geen opnamestop voor de klinische behandeling. Dit besluit wordt dagelijks opnieuw beoordeeld, maar zolang het team van Triora het medisch verantwoord en veilig acht om nog steeds nieuwe patiënten op te nemen blijven wij de zorg continueren. Wel nemen wij extra voorzorgsmaatregelen voor mensen die nieuw opgenomen worden in onze kliniek om de (medische) veiligheid te kunnen garanderen en besmettingsgevaar te voorkomen. 

Door de maatregelen rondom het coronavirus kunnen er géén face-to-face poliklinische en nazorg contacten meer plaatsvinden, tenzij medisch echt noodzakelijk. Triora anticipeert hierop door patiënten actief toe te leiden naar andere vormen van hun behandeling. Zo is een telefonische afspraak een geschikt alternatief voor een poliklinische behandeling, maar bestaat er ook de mogelijkheid om online therapie te volgen, bijvoorbeeld via videobellen. Door deze behandelingen telefonisch en digitaal aan te bieden kunnen ook deze gewoon doorgaan zoals u van ons gewend bent.

Heeft u een afspraak op locatie met een van onze behandelaren of wordt u binnenkort opgenomen in onze kliniek, maar twijfelt u of u mag komen? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ook als u andere vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met Triora.

Triora’s behandelingen gaan door

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem