Familieavond Michele 3
Dinsdag 21 februari 2023 | Triora familie informatieavond

Dinsdag 21 februari 2023 | Triora familie informatieavond

Op dinsdag 21 februari 2023 organiseert Triora wederom een informatieavond over verslaving voor naasten en familieleden van onze patiënten. Deze avond is bedoeld voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen met een verslaving. Tijdens de informatieavond zal er veel aandacht zijn voor alcohol- en drugs- en/of gedragsverslaving en de invloed die dit heeft op de naaste omgeving.

Locatie

Wij organiseren deze avond in 'Het Theehuis' aan het Johanna Triebelspad 10, 2553PS te Den Haag. Indien u met de auto komt kunt deze het beste parkeren rechts naast het hoofdgebouw aan de Monsterseweg 93. De informatieavond  zal starten om 19.00uur en eindigen omstreeks 21.30uur. Vanaf 18.45uur start de inloop..

Aanmelden verplicht

In verband met het beperkt aantal deelnemersplekken dient u zich  aan te melden via het aanmeldformulier op onze website.

In totaal kunnen wij 25 aanmeldingen faciliteren en zullen wij deze op volgorde van binnenkomst behandelen. Indien het maximaal aantal inschrijvingen overschreden wordt zullen wij u uitnodigen voor de eerstvolgende bijeenkomst op 4 april 2023.

Mocht u nog vragen hebben over dit bericht kunt u te allen tijde contact opnemen met Triora.

 

Informatieavond verslaving 848 565 DSC 1203.JPG


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem