corona maatregelen 2000x510
Corona update: annulering van events Triora tot 1 juni

Corona update: annulering van events Triora tot 1 juni

24-03-2020

Maandag 23 maart 2020, zijn de maatregelen om het coronavirus niet verder te verspreiden aangescherpt door het kabinet. Alle bijeenkomsten en events worden tot maandag 1 juni verboden. 

Dit heeft ook consequenties voor een aantal bijeenkomsten en evenementen die op de planning stonden:

  • Voor het eerst in 17 jaar is Triora genoodzaakt de jaarlijkse reünie te annuleren. De reünie van Triora stond gepland voor vrijdag 15 mei 2020. Iedereen die zich aangemeld heeft voor de reünie krijgt persoonlijk bericht. 
  • De familie informatieavond die gepland stond voor woensdag 15 april 2020 komt te vervallen.
  • Vooralsnog plant Triora tot nader order, maar in ieder geval tot en met maandag 1 juni, geen nieuwe fysieke informatieavonden, verwijzers middagen en andere bijeenkomsten of events. Wij onderzoeken nog of er digitale mogelijkheden zijn om onze informatieavonden en –middagen aan te bieden.
  • De nazorggroep van Triora op dinsdagavond in Den Haag en woensdagavond in Haarlem wordt tot nader order, maar in ieder geval tot en met maandag 1 juni, gestopt. Wij onderzoeken nog of er digitale mogelijkheden zijn om onze nazorggroep aan te bieden.

Heeft u een afspraak op locatie met een van onze behandelaren of wordt u binnenkort opgenomen in onze kliniek, maar twijfelt u of u mag komen? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. We kunnen de behandeling bijvoorbeeld online of telefonisch voortzetten.. Ook als u andere vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met Triora.

Het Triora team  heeft dagelijks contact over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Wij zullen u zo goedmogelijk op de hoogte houden via onze website en Social Media kanalen. 

Wij hopen op uw medewerking en begrip,

Team Triora

corona maatregelen


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem