EvaJinek large
Collega Kevin vertelt zijn verhaal van herstel aan evajinek.nl

Collega Kevin vertelt zijn verhaal van herstel aan evajinek.nl

Vorige week is Triora via de afdeling communicatie van ParnassiaGroep benaderd door het online platform van Eva Jinek. Zij waren voornemens een verhaal te maken over het herstellen van verslaving en wat dit nog meer behelst dan het alleen maar stoppen met het middel van keuze.

Triora draagt graag bij aan het vergroten van bewustzijn en kennis op het gebied van verslaving en herstel. Kevin heeft daarom met plezier een uitgebreid interview gegeven o.b.v. zijn eigen verhaal van herstel aan RTL-journaliste Annemieke van Straalen. Zij heeft vervolgens een mooi en integer verhaal gepubliceerd over herstel en het hervinden van jezelf.

Hindsight is 20/20 zeggen ze wel: achteraf weet je het allemaal zo goed. Kennis waar je zelf niks meer aan hebt, maar waar je een ander wel mee kan helpen. Daarom vragen we in deze rubriek aan ervaringsdeskundigen: wat had je graag eerder willen weten? Dit keer vertellen twee mensen die hun verslaving het hoofd hebben geboden, over het pijnlijke – maar immens waardevolle – afkickproces dat zij hebben doorlopen.

Via deze link kan je het volledige artikel lezen: https://www.evajinek.nl/onderwerpen/artikel/5208116/wat-ik-had-willen-weten-voordat-verslaving-afkicken-herstellen

 

jinek logo e1582714777840


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem