+31 (0)88 358 37 41
Bert Piët overleden

Bert Piët overleden

Pionier in ervaringsdeskundigheid; op een zinvolle en betekenisvolle manier werkte hij vanaf de begin jaren mee aan het Triora Model.

Vrijdag 16 februari is onze collega Bert Piët (65) onverwachts overleden. Hij werkte 14 jaar binnen de Parnassia Groep, waarvan alle jaren bij Triora (voorheen Mirage). Bert heeft in grote mate bijgedragen aan de ontwikkeling en verdere professionalisering van Triora, met name op het gebied van de integratie van de zelfhulp. 

Bert heeft binnen Triora veel verschillende functies gehad, waar hij altijd direct contact had met patiënten. Zo heeft Bert onder andere gewerkt als behandelaar, intaker en kwaliteit coördinator en schreef hij columns voor de nieuwsbrief en Bert zal  door vele Trioranen gemist worden tijdens de jaarlijkse reünie waar hij de befaamde ‘countdown’ verzorgde. 

Bert was onvoorwaardelijk betrokken bij onze doelgroep. Hij begeleidde ze op een professionele manier met veel compassie. 
Wij hebben Bert leren kennen als een bevlogen, humoristische en lieve collega. Hij was zeer geliefd en we zullen hem zeker missen.

Met het overlijden van Bert gaat een heel bijzonder mens verloren.

De uitvaart vindt plaats in besloten kring. Triora heeft een (online) condoleance register geopend voor hen die een steunbetuiging willen achterlaten: https://www.memori.nl/gedenkplaats/bert-piet.

Bert Piët overleden

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving