Header reunie2.JPG
Annuleren reünie Triora vrijdag 15 mei 2020

Annuleren reünie Triora vrijdag 15 mei 2020

Beste Trioranen en Miragisten,

Onze 17e reünie op vrijdag 15 mei 2020 kan helaas niet door gaan. Voor het eerst in 17 jaar is Triora genoodzaakt de jaarlijkse reünie te annuleren, vanwege de aangescherpte maatregelen door het kabinet rondom het corona virus.

We hopen dat jullie allen de klus kunnen klaren die op je pad komt, zorg goed voor je dierbaren en jezelf en denk ook aan de anderen. Voor jullie en voor ons Triora team betekent het corona virus dat er veel echt niet meer kan en veel anders moet. Wij doen ons uiterste best om de zorg zo goed mogelijk door te laten gaan.

Het KMW kan zeker nu een leidraad zijn, we hopen dat het voor jullie allen nu een steun kan zijn.
Kalmte om te aanvaarden dat ………
Moed om te blijven doen wat we wel kunnen doen………..
We maken met Wijsheid onderscheid tussen deze twee…..

We vertrouwen op jullie herstel, compassie en verbinding.

Mochten jullie om wat voor reden dan ook de hulp van Triora nodig hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of telefonisch via: 088 - 358 37 41, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Houd hoop en afstand,

Triora

cancellen reuni


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem