Nazorg
Afscheid collega Rabia

Afscheid collega Rabia

Vandaag is tot onze grote spijt de laatste werkdag van onze collega Rabia. De afgelopen zes maanden heeft zij als secretaresse de taken waargenomen van een andere collega die met zwangerschapsverlof was. In deze korte tijd heeft Rabia zich ontwikkelt als volwaardig lid van de Triora familie en zien we haar met een lichte weemoed vertrekken.

Zij is voor veel mensen het eerste aanspreekpunt geweest, heeft hen vervolgens warm ontvangen op ons kantoor en heeft daarnaast alle administratieve taken in goede banen geleid. Gelukkig heeft Rabia wel een nieuwe, soortgelijke functie gevonden binnen de organisatie en wensen wij haar vooral veel plezier en succes met haar nieuwe uitdaging.

Wij zijn getrakteerd op heerlijke, zelfgemaakte cupcakes en hebben binnen de mogelijkheden op passende wijze afscheid van haar genomen.

 

cupcakes rabia

 

" Beste Triora en lieve collega’s,

 

Het einde voor mij is in zicht en ik zal vandaag voor het laatst werken. Wetende dat het een tijdelijke functie was, heb ik me toch erg thuis gevoeld hier. Een hele warme team, ontvangst en fijne tijd heb ik hier mogen meemaken. De 6 maanden vlogen voorbij en nu is het alweer mijn laatste dag!

Ik heb Triora als een prachtige plek ervaren met medewerkers die met hart en ziel het werk verrichten. Ik heb verschillende mensen ontmoet in verschillende functies, allen met één verbintenispunt, verslaving. Ik vond het een heel bijzonder iets om mee te mogen maken. Met name hoe de meeste mensen hier zelf een verslavingsachtergrond hebben, of een andere naaste die met verslaving te kampen had. Ik heb gezien en ervaren hoe Triora zich onderscheid van alle andere klinieken en hoe betrokken en meegaand jullie zijn met patiënten, families en vrienden.

Ik ben blij dat ik onderdeel heb kunnen maken van Triora en jullie allen heb mogen ontmoeten. Het was een korte, maar zeer indrukwekkende periode voor mij. Ik wil jullie allen hartelijk bedanken voor alles.. het was een prachtige ervaring!"Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem