Week van Zorg en Welzijn 2019

Week van Zorg en Welzijn 2019

Van 11 t/m 16 maart vindt de Week van Zorg en Welzijn weer plaats. Parnassia Groep opent ook dit jaar haar deuren om aan Nederland te laten zien wat werken in zorg en welzijn inhoudt. Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het er in de GGZ aan toe gaat? Dan is dit je kans!

Op zaterdag 16 maart openen verschillende onderdelen van Parnassia Groep haar deuren voor groot en klein! Zo kun je van 11.00 – 15.00 uur bij de volgende Locaties in Den Haag terecht:

  • Passievruchtstraat 2: hier presenteren de Ouderenpsychiatrie, Activiteitenbegeleiding en de Parnassia Academie zich
  • Kiwistraat 11:, hier kun je Woon Centrum Ouderen bezoeken
  • Johan van der Bruggenstraat 1: hier kan je de Brijder kliniek en Triora bezoeken voor een kijkje achter de schermen in de Verslavingszorg
  • Monsterseweg 75: de Kerk, hier kun je kennismaken met de aciviteitenbegeleiding;
  • Nicolaas van Akenstraat 20:, hier kun je kennismaken met het activiteitencentrum Klein Westland

Tijdens rondleidingen heb de kans om een kijkje te nemen achter de schermen. Tevens nemen medewerkers je mee in hun wereld binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden om het gesprek aan te gaan over de mogelijkheden om te werken binnen de ggz, zo worden diverse vacatures uitgelicht, krijg je meer informatie over de opleidingsmogelijkheden en stages en zijn er diverse specialisten aanwezig die je graag te woord staan over hun specifieke functies en ervaringen. Tenslotte staan er ook diverse kraampjes met kunstwerken van cliënten.

Er rijdt een bus op vaste tijden tussen de verschillende locaties. De tijden kunt u vinden op de locaties.

Week van Zorg en Welzijn 2019

Week van zorg en welzijn

De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. Ze werken samen om de beeldvorming en het imago van de sector zorg en welzijn te stimuleren. Kijk voor meer informatie en deelnemende organisaties op www.weekvanzorgenwelzijn.nl.Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Dichtbij huis in een rustige bosrijke omgeving