Manon de Bie.JPG
Het familieprogramma van Triora bij Samen Sterk SBS6

Uitzending Samen Sterk

Op zaterdag 25 februari en zondag 26 februari is Triora te zien bij het tv-programma Samen Sterk op SBS6. 

Het item gaat over het familieaanbod van Triora. Als iemand binnen een familie een verslaving heeft, raakt dat niet alleen de verslaafde zelf, maar ook het hele gezin en naasten. Voor zowel de verslaafde als de naasten is het dan ook van enorm belang dat er naar het gehele systeem gekeken wordt, zodat er een gezonde omgeving ontstaat voor iedereen. 

Petra Polwijk, systeemtherapeut bij Triora, vertelt over de invloed van verslaving op het (familie)leven. Daarnaast vertelt Manon haar ervaringsverhaal, haar man werd opgenomen bij Triora vanwege een alcoholverslaving. Manon heeft het gehele familieprogramma doorlopen en vertelt hier meer over.

Zaterdag 25 februari 2017 om 16.30 uur te zien in Samen Sterk bij SBS6.

SamenSterkSBS6

In Samen Sterk is te zien hoe in Nederland de zorgverlener en patiënt samen sterk kunnen staan. Elke week wordt een ander thema binnen de zorg uitgelicht om zo een totaalbeeld te geven. 

In het item van 25 februari is er naast het item van Triora ook aandacht voor: psychiatrische hulp voor jongeren, mantelzorg, mediation bij scheiding en wijkverpleging. 

De herhaling is te zien op zondag 26 februari 2017 om 12.00 uur in Samen Sterk bij SBS6.Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem