Over Triora
Symposium verslaving: 'Vaker dan je denkt...'

Triora organiseert symposium verslaving

Triora organiseert een symposium over verslaving: 'vaker dan je denkt...' voor huisartsen, verslavingsartsen en POH-GGZ op donderdag 24 november 2016.

Op donderdagmiddag 24 november 2016 organiseert Triora een middagsymposium over verslaving. Graag nodigen wij huisartsen, verslavingsartsen en POH-GGZ uit in onze kliniek in Den Haag. Het thema van de middag is: ‘Vaker dan je denkt…’.

Triora organiseert symposium verslaving

Vaker dan je denkt… komt verslaving voor onder artsen, wordt problematisch alcoholgebruik niet herkend en komt een verslaving voor door onderbehandelde ADHD. Triora organiseert een middagsymposium over verslaving. Het symposium wordt georganiseerd ter gelegenheid van het afscheid van (verslavings)arts dr. Han Luijkx – in zijn loopbaan heeft Han veel gedaan aan de bewustwording over taboes in de verslavingszorg.

Voor dit symposium is accreditatie aangevraagd bij Bureau Cluster 1, LV POH-GGZ en de VVGN. Deelname is kosteloos (zonder afmelding 24 uur van tevoren zullen wij bij afwezigheid €100,- in rekening brengen). Vooraf inschrijven is noodzakelijk. De uitnodiging en het programma (downloaden via .pdf)Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem