Stoptober header 2000x510
Triora voert een proactief ‘stoppen met roken’ beleid.

De hele maand oktober: Stoptober

Vanaf zondag 1 oktober gaat Stoptober van start. De hele maand oktober staat in het teken van stoppen met roken. 

Triora voert, voor zowel de ambulante- als klinische behandeling, een proactief  ‘stoppen met roken’ beleid. Het beleid motiveert patiënten om naast het stoppen met alcohol, drugs, gamen of gokken ook te stoppen met roken.

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Stoppen met roken is vaak lastig. Door de uitdaging samen met anderen aan te gaan merkt u dat anderen precies hetzelfde doormaken en kunt u ervaringen uitwisselen. 

Waarom 28 dagen in oktober?

Na 28 dagen ervaart u (bijna) geen afkickverschijnselen meer en ervaart u ook de positieve effecten van stoppen met roken. Het is bewezen dat de kans dat u blijvend stopt met roken na 28 dagen vijf keer groter is dan wanneer u de 28 dagen niet haalt. 

Meedoen met Stoptober

Stoptober biedt u verschillende hulpmiddelen en handvatten om te stoppen met roken. Als u zich inschrijft via de website kunt u een gratis Stoptober Magazine ophalen in de winkel. Ook is er vanaf 28 september een Stoptober app beschikbaar die u dagelijks tips geeft en u steunt om 28 dagen niet te roken. Meer informatie over Stoptober.

stoptober 800x415


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem