Header 1500x510.JPG
Eenmalige ochtend nazorggroep dinsdag 31 december 2019

Nazorggroep dinsdag 31 december 2019

Kerst wordt gezien als ‘the most wonderful time of the year’, maar wat als je in herstel bent van verslaving en de feestdagen juist beladen dagen zijn? 

Op dinsdag 31 december van 10:00 tot 12:00 uur organiseren onze poliklinieken een eenmalige nazorggroep in de ochtend in de voormalige theeschenkerij op het Parnassia Groep terrein (Johanna Triebelspad 10, Den Haag) onder beleiding van onze polibehandelaren Michel en Ben. 

Deze eenmalige ochtend nazorggroep wordt georganiseerd vanuit de gedachte dat tijdens de komende periode van feestdagen (23 december t/m 5 januari) minder poliklinische behandelaren aanwezig zijn, terwijl dit vaak toch juist een moeilijke periode is voor velen. Daarnaast kan ook vanwege de feestdagen de nazorggroep op dinsdagavond 24 december en dinsdagavond 31 december niet door gaan

De ochtend is voor al onze poliklinische (nazorg) patiënten en is qua vorm en opzet hetzelfde als de nazorggroep op de dinsdagavond. 

Wij vinden het prettig als u zich van tevoren aanmeldt voor deze eenmalige ochtend nazorggroep via het e-mailadres: info@triora.nl, zodat wij weten met hoeveel mensen wij rekening kunnen houden.

2019 12 UitnodigingKerstNazorggroep 31 12 2019 3


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem