28 dagen behandeling
Nazorggroep Den Haag donderdagavond

Nazorggroep Den Haag donderdagavond

Wekelijkse nazorggroep Den Haag vanaf donderdag 15 april aanstaande

Vanaf aankomende donderdag 15 april zal de face-to-face nazorggroep in Den Haag wekelijks worden verzorgd door Marion van Dam en Marco v/d Sande. De locatie is 'het Theehuis' aan het  Johanna Triebelspad 10, 2553PS te Den Haag

Door de strenge corona maatregelen zijn we genoodzaakt het bezoek aan deze groep wat meer te structureren. Zo kunnen we namelijk een maximum van 15 deelnemers faciliteren. Daarnaast willen wij je vragen om een mondmasker mee te nemen en ben je uiteraard klachtenvrij als je komt.

Aanvang: 19.00uur

Einde: uiterlijk 20.30uur

Haarlem

De nazorggroep in Haarlem zal voorlopig niet herstart worden. Indien hier meer nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we deze delen via onze website en Social Media kanalen.

Veilig en vertrouwd deelnemen aan uw nazorggroep

Wij hebben alle maatregelen getroffen om u in veilige omstandigheden te mogen ontvangen op onze locaties. één van de voorwaarden is dan ook dat je clean en nuchter verschijnt en dat u nog ingeschreven bent als patiënt bij Triora. Wij verzoeken je daarnaast om alle instructies van onze medewerkers op te volgen en zo bij te dragen aan het behouden van deze veiligheid.

Mocht je nog vragen hebben over dit bericht dan kan je te allen tijden contact opnemen met Triora.

 

Leven in de groep verslavingskliniek 500X225 IMG 0144 schoon.JPG


Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem