Artboard 26
Digitale informatiemiddag verwijzers: donderdag 12 november 2020

Digitale informatiemiddag verwijzers: donderdag 12 november

Donderdag 12 november 2020 is onze eerstvolgende informatiemiddag voor verwijzers, waar we informatie geven over ons programma, onze werkwijze en waar u kennis kunt maken met de leden uit ons team. In verband met de geldende corona-maatregelen zal deze bijeenkomst digitaal plaatsvinden.

Deze middag is voor verwijzers en professionals uit het bedrijfsleven. Werkt u als huisarts, POH-GGZ, verpleegkundige of bent u zorgverlener? Dan nodigen wij u graag uit! Ook als u verantwoordelijk bent voor het beleid tegen alcohol- en drugsgebruik bij u op de werkvloer, school of sportclub of als u verwijzer bent vanuit Parnassia Groep bent u van harte welkom. 

2020 11 digitale Informatiemiddag verwijzers 12 november2

Hoe laat?

De middag start om 15:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

Waar?

De informatiemiddag vindt ditmaal digitaal plaats via Microsoft Teams

Aanmelden

Om deel te kunnen nemen aan deze bijeenkomst verzoeken wij u om uzelf aan te melden via aanmeldformulier op de pagina over de informatiemiddag voor verwijzers. Hier vindt u alle informatie en het programma van de middag. Op de dag vóór de bijeenkomst ontvangt u per email een link om deel te kunnen nemen via Microsoft Teams.Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem