Artboard 26
Informatiemiddag verwijzers: woensdag 27 november 2019

Informatiemiddag verwijzers: woensdag 27 november 2019

Woensdag 27 november 2019 is onze eerstvolgende informatiemiddag voor verwijzers waar we informatie geven over ons programma, onze werkwijze en waar u kennis kunt maken met de leden uit ons team. 

Deze middag is voor verwijzers en professionals uit het bedrijfsleven. Werkt u als huisarts, POH-GGZ, verpleegkundige of bent u zorgverlener? Dan nodigen wij u graag uit! Ook als u verantwoordelijk bent voor het beleid tegen alcohol- en drugsgebruik bij u op de werkvloer, school of sportclub of als u verwijzer bent vanuit Parnassia Groep bent u van harte welkom. 

2019 11 informatiemiddag verwijzers 27 11 2019

Hoe laat?

De middag start om 15:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

Waar?

De informatiemiddag vindt plaats in onze kliniek aan de Monsterseweg 194, 2553 RM te Den Haag

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de pagina over de informatiemiddag voor verwijzers. Hier vindt u alle informatie en het programma van de middag. Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem