Evenementen
Dinsdag 1 september 2020 Informatieavind over verslaving

Informatieavond over verslaving: Dinsdag 1 september 2020

Dinsdag 1 september 2020 is er weer een avond waar we informatie geven over verslaving in het algemeen en onze behandeling.

Deze avond is bedoeld voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen met een verslaving. U bent welkom ongeacht of uw familielid of partner bij ons in behandeling is. Tijdens de informatieavond is er veel aandacht voor alcohol- en drugsverslaving en de invloed die dit heeft op de naaste omgeving.

Informatieavond 848X565 DSC 1114.JPG

Hoe laat?

De avond start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur (Inloop vanaf 18.45uur).

Waar?

De informatieavond vindt plaats op onze nieuwe locatie in "het Theehuis" aan het Johanna Triebelspad 10, 2553PS in Den Haag

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de informatieavond via het contactformulier. Vermeld alstublieft in het bericht dat het om de informatieavond gaat en met hoeveel personen u wilt komen!Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem