Evenementen
Dinsdag 15 maart 2022 Informatieavond over verslaving

Informatieavond over verslaving: dinsdag 15 maart 2022

Dinsdag 15 maart 2022 is er weer een digitale bijeenkomst via Microsoft Teams waarin we informatie geven over verslaving in het algemeen en over onze behandeling.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen met een verslaving. U bent welkom ongeacht of uw familielid of partner bij ons in behandeling is. Tijdens de informatieavond is er veel aandacht voor alcohol- en drugsverslaving en de invloed die dit heeft op de naaste omgeving.

Informatieavond 848X565 DSC 1114.JPG

Hoe laat?

De avond start om 18.30 uur en duurt tot 20.30 uur (digitale wachtruimte geopend vanaf 18.15uur).

Waar?

De informatieavond vindt op dit moment nog digitaal plaats via Microsoft Teams

Aanmelden verplicht

U kunt zich via het aanmeldformulier aanmelden voor de bijeenkomst: aanmelden voor de informatieavond  Vermeld alstublieft in het bericht dat het om de informatieavond gaat en eventueel wie uw naaste bij ons in behandeling is. Op de dag van de bijeenkomst ontvangt u per mail de link om deel te kunnen nemen aan de Microsoft Teams bijeenkomst.Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem