Evenementen
Digitale informatieavond over verslaving: dinsdag 12 januari 2021

Digitale Triora Familie Informatieavond: dinsdag 12 januari

Op 12 januari 2021 organiseert Triora wederom een informatieavond over verslaving. In het kader van het huidige maatregelen omtrent Covid-19 zal deze bijeenkomst niet in fysieke vorm gehouden worden, maar digitaal.

Digitaal

Dit houdt in dat wij via een beveiligde beeldbelverbinding een interactieve presentatie zullen geven, waarbij ruimte is om vragen te stellen en met elkaar het gesprek aan te gaan. Deze avond is bedoeld voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen met een verslaving. Tijdens de informatieavond zal er veel aandacht zijn voor alcohol- en drugs- en/of gedragsverslaving en de invloed die dit heeft op de naaste omgeving. De informatieavond  zal starten om 18.00uur en eindigen rond 20.00uur. Vanaf 17.45uur kunt u inloggen.

Informatie avond 7 december

Aanmelden verplicht

In verband met het beperkt aantal deelnemersplekken dient u zich  aan te melden via het contactformulier op onze website o.v.v. familie informatieavond. Wij verzoeken u daarnaast aan te geven naar welk emailadres wij u een digitale uitnodiging kunnen sturen, voorzien van de deelname link.

In totaal kunnen wij 20 verbindingen realiseren en zullen wij de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst behandelen. Indien het maximaal aantal inschrijvingen overschreden wordt, zullen wij u uitnodigen voor de eerstvolgende bijeenkomst, medio maart 2021.

Mocht u nog vragen hebben over dit bericht kunt u te allen tijde contact opnemen met Triora.Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

2017 03 NL Bio Psycho Social MeaningfulLife
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem