Bezoek Triora’s stand zaterdag 14 september tijdens de LEF Dag van Herstel

Dag van Herstel LEF Magazine 2019

Op zaterdag 14 september 2019 organiseert LEF Magazine de derde Dag van Herstel in Congrescentrum 1931 in Den Bosch en Triora is ook aanwezig!

De Dag van Herstel was vorig jaar zo een groot succes dat LEF dit jaar een grotere locatie heeft gereserveerd, in plaats van de Grote Kerk in Breda vindt het nu plaats in congrescentrum 1931 in Den Bosch. De hele dag staat in het teken van herstel en het stigma dat op verslaving rust te verminderen. Het programma zal in de aanloop naar de dag bekend gemaakt worden, maar zal gegarandeerd gevuld worden met goede sprekers en thema’s. Vorig jaar deden bijvoorbeeld Javier Guzman, Jet van Nieuwkerk en Lange Frans hun verhaal, kon je meedoen aan So You Think You Can Share en werd er traditioneel afgesloten met een countdown.

Triora is ook aanwezig met een stand samen met veel andere mede standhouders, zoals: Solutions, Elsden training, Peter ter Horst, New Life Living, Yes we Can clinics, Spoor 6, Verslavingskunde Nederland, Zero Sano, Castle Craig en Trubendorffer.

Voor meer actuele informatie over de Dag van Herstel, het programma en voor tickets (€27,50 per stuk) verwijzen wij u naar de website van LEF Magazine.

Dag van Herstel LEF Magazine 2019

Triora model

De verslavingszorg van Triora is een van meest succesvolle behandelingen voor verslaving. Ons unieke Triora model richt zich op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. We besteden ook veel aandacht aan zingeving en spiritualiteit. Wij helpen mensen op weg naar een prettig en zinvol leven zonder gebruik van verslavende middelen. U bent zelf degene die de keuzes maakt.

Triora model
  • 97% van onze voormalige patiënten beveelt ons aan
  • Nauwelijks wachttijden
  • Hulp voor iedereen met een verslavingsprobleem